Aktualizacja: 20 lipca 2020

Spirulina charakteryzuje się długą historią bezpiecznego spożywania. Aztekowie spożywali spirulinę w Meksyku już ponad 5 wieków temu. Mieszkańcy Afryki spożywali spirulinę rosnącą w tamtejszych jeziorach. Przez ostatnie 20 lat, miliony ludzi na całym świecie korzysta z jej właściwości jako bezpiecznego suplementu żywnościowego. W istocie, Narody Zjednoczone oraz Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) zalecają spirulinę jako bezpieczny i odżywczy środek dla dzieci.

 

Spirulina Febico - naturalne witaminy i minerały na wyciągnięcie ręki
Spirulina Febico - wysokiej jakości alga, której skład to 100% czysta Spirulina. Każdy etap, od hodowli, poprzez produkcję, do otrzymania pełnowartościowego produktu, jest poddawany szczegółowej kontroli. Pozwala to uzyskać najwyższej jakości Spirulinę
Zobacz tutaj ...
Spirulina bioalgi - kompletne wzmocnienie i oczyszczenie organizmu
Hodowla Spiruliny bioalgi mieści się na Tajwanie, wysoko w górach, w miejscu stałego nasłonecznienia (śr. temp. to 25 st. C). Nie naraża to na stres oksydacyjny komórek Spiruliny. Dlatego zachowuje ona bardzo wysokie stężenie składników odżywczych
Zobacz tutaj ...